Over Kraamkadowestland

Welkom op de site van Kraamkado Westland. Dé site voor uw kraamcadeaus.
Wij bieden een gevarieerd assortiment kraammanden, kraamkoffertjes en luiertaarten aan. Of u nu op zoekt bent naar een mooie luiertaart of een leuke kraammand, kijkt u gerust rond in onze webwinkel.

Wij maken onze luiertaarten en luiercreaties uitsluitend met originele Pampers luiers. Verder werken wij met bekende merken als Happy Horse, Nijntje, Woezel & Pip, Lief!, Tiamo, Little Dutch, Funnies en Sweet and Simple Things (Op de Maalzolder). Van het merk Lief! hebben wij cadeausetjes voor mama en de baby.

In onze cadeauwinkel treft u luxe, maar ook kleine cadeautjes aan. Wij hebben in ons assortiment onder andere verzilverde haarlokdoosjes en een fotolijstje van het bekende merk “Twinkle Bear”. U kunt kiezen uit een aantal verzilverde spaarpotten van zware kwaliteit, die een aanwinst zullen zijn voor de babykamer.

Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft, houden wij u op de hoogte van het verzendtraject. Indien op voorraad, ontvangt u uw bestelling binnen 24 uur (met uitzondering van de borduuropdrachten). Een tevreden klant is waar wij naar streven!

Wij leveren aan particulieren en bedrijven! Zie voor informatie het kopje “Bedrijven” onder aan de pagina.

Wij wensen u veel plezier met het rondkijken in onze webwinkel en hopen u als klant te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Kraamkado Westland