Gastenboek

Lees de reacties en berichten van onze klanten hier.

Kim | 18-04-2018

Bericht:
Kwam deze site per toeval tegen met het zoeken naar een kraammand. Ik ben hier goed geslaagd en (klanten)service is op en top! Ga hier zeker nog eens bestellen als ik voor iemand weer een kadootje moet bestellen! Hartelijk dank voor de hele fijne service!!

Elly Hermes | 04-01-2018

Bericht:
Voor de tweede keer een mooie kraammand besteld , mooi verpakt super blij mee

Gerda van Zwam | 04-10-2017

Bericht:
Wat een superrrr leuke baby spulletjes........vriendelijke mensen,heel mooi verzorgd en een vlotte levering!

Naomi | 29-09-2017

Bericht:
Geweldig! Ik had mijn oog laten vallen op een muziekdoos, helaas kon ik die nergens meer krijgen. Per toeval kwam ik op deze website terecht en daar vond ik de door mij gewenste muziekdoos! Volgens mij was het ook nog de laatste dus ik heb echt geluk gehad. Ben er super blij mee! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen. Een mooie, handige site en leuke artikelen. De bestelling werd heel snel geleverd en het was heel leuk verpakt. Helemaal top, ga zo door!

inge | 06-09-2017

Bericht:
Reeds twee keer spulletjes besteld. Telkens heel vlot, correct en mooi verzorgd geleverd. De laatste keer zat er een artikel bij dat het niet naar behoren deed, dit gemeld via hun site en alles werd heel snel en professioneel opgelost. Goede service herken je pas wanneer er eens iets mis gaat, en hier is er zeker spraken van goede service!!!

Schrijf een bericht